Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
YİNE Mİ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

En az 5 ayrı video görüntüsünden izledim. İmamoğlu kesinlikle vali ye hakaret etmiyor. Sadece vekile yalvarıyor. Israr etmeyelim, gel diğer taraftan geçelim diye. 
 
Peki tv kanallarına dağıtılan görüntüde alt yazı ile desteklenmiş hakaret süsü verilmiş bir video var. Orada da küfür tam net değil. Birileri özellikle karıştırıp altyazı ile algı yaratmaya çalışmış.
 
Şimdi Sn. Valim bunu siz mi kurgulattınız, ya da size bu görüntüleri tutuşturanların keklemesine mi geldiniz? Siz kurgulattıysanız bu çok büyük bir ayıp. 
 
Size böyle verildiyse, o altyazıyı hazırlayan trollerin peşine düşün. Yoksa bu dumur size bir ömür yeter.
 
İmamoğlu, ısrarla diyor ki, "Ben kavga bilmem, hiç etmedim", Akp liler de illa adamı kavga ettirecekler. Bir insanın üzerine bu kadar gidilmez ki.
 
Dikkat ettiniz mi? Montajlar, entrikalar, tiyatrolar, iftiralar, hakaretler hep Akp cenahından geliyor.
Nasıl bu kadar nefret doldunuz, nedir bu millete olan düşmanlığınız?
 
İnat ettik size bu seçimi kazandırmayacağız. 
Binbir türlü entrika yaparak elimizden aldığınız mazbatayı seve seve geri vereceksiniz.
 
İmamoğluna iyi bakın, onu iyi izleyin. Biraz daha çamur atın, daha bariz entrikalar kurgulayın. Az kaldı, bu millet sizi o sandığa da tarihe de gömecek.
 
Her saldırınız, her iftiranız, kartopu misali gittikçe büyüyecek ve suratınızda patlayacak. O belediyede her ne çevirdiyseniz, neyi gizlediyseniz, inşallah açığa çıkacak.
 
Kamu görevi yapan Vali, Kaymakam, ve Emniyet müdürü seviyesinde insanların, iktidar emriyle ya da herhangi bir şekilde siyasete ve çirkefe bulaşmaması gerekmektedir.
 
Unutmayın ki o makamlar sizden sonra görev alacaklara temiz bırakılmalıdır. O görevlere çirkefinizi bulaştırmayın lütfen.
 
Görevini layıkıyla yapan, adaletten şaşmayan, herkese eşit mesafede yaklaşan, siyasilerin emrinde gezmeyen bütün kamu görevlilerine selam olsun.
 
Kalın sağlıcakla.
 


Bu yazı 836 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI